Monteoru SA

MONTEORU
Resort & spa

Infiintata in 1895

Carte de Oaspeti
Impresii
Cum ne gasiti
Intrebari
Adresa: Sarata Monteoru,
Nr. 292. Buzau, Romania
Tel.:+40 238 751 060
Tel.: +40 238 755 306
office@monteoruspa.ro

REZERVARI
ONLINE

Sosire:
Plecare:
 
 
Contact
none
     Bazin cu apa sarata unic in Romania
Romana  
125 ani de la infiintarea statiunii la 1 iulie 1895

Intrebari frecvente

Cele mai importante si mai frecvente intrebari au fost selectionate si ilustrate  aici.
Daca aveti intrebari suplimentare, va rugam nu ezitati sa ne contactati prin e-mail sau telefon.

Diete preferentiale, diabet, vegetarian?

Va rugam sa ne informati in legatura cu preferintele dumneavoastra in ceea ce priveste dietele recomandate de medic, astfel incit sa putem gasi solutiile optime pentru dieta dumneavoastra sau legata de sanatatea dumneavoastra.
Va rugam sa aduceti cu dumneavoastra daca este posibil, sugestiile sau planul de tratament recomandat de nutritionistul dumneavoastra sau de catre medic.

Servicii business pentru turisti?

Spatiile cu destinatie comuna, respectiv Diva’S Caffe, Rigoletto, terasa Aquarius, si numeroase camere de cazare din cadrul Complexului hotelier Monteoru, dispun de internet wireless gratuit. Va rugam contactati receptia pentru a primi parola.

Locuri de joaca pentru copii?

Parcul de copii special amenajat la hotel Montana, este complet imprejmuit, fara sa prezinte riscul de a iesi din el nesupravegheat, dotat cu cele mai frumoase facilitati pentru copii, se adreseaza tuturor virstelor si este cu acces gratuit.

Animale de companie ?

Complexul Monteoru Resort & Spa, in toate spatiile sale de cazare este prietenos cu animalele de companie, motiv pentru care acestea sunt binevenite, contra unei taxe suplimentare.
Toate animalele de companie trebuie sa fie insotite si tinute in lesa (in cazul cateilor), in toate zonele din incinta. Societatea isi rezerva dreptul de a cere posesorilor de animale de companie sa  paraseasca hotelul, daca acesta regula nu este respectata.
Va rugam contactati receptiile pentru rezervari in acest sens.

Rezervari si politica de anulare a rezervarii ?

Rezervarile facute, pot fi anulate oricind inainte de sosire cu 24 de ore, pina la ora 12.00 a.m., fara a se percepe nici o taxa. Dupa acesta ora se retine integral contravaloarea  zilei de cazare.

Piscina si spa ?

Centrul de sanatate AquA relax & spa, va sta la dispozitie cu program prelungit in sezon, avind in dotare minipiscine de tip bazin cu apa termala sarata, incalzita la 36-37 grade ( cu indicatie terapeutica), unde accesul este permis contra cost. Centrul pune la dispozitie si o gama variata de facilitati de relaxare, masaj, drenaj limfatic, etc.
In sezonul estival societatea noastra va invita la strandul cu apa termala rece, situat in incinta complexului, unde accesul se face contra cost pe baza de bilete zilnice.

Programe variate ?

In cadrul Complexului Monteoru Resort & spa, exista o gama variata de programe, cu precadere in sezonul estival : terasa cu muzica life in fiecare seara la restaurant Aquarius, DJ si ambient personalizat la Strand Paradis, tasee si obiective turistice, jocuri de inchiriat la receptii, etc.


discount christmas new year's eve
beautiful golf recomended
 
luxury five star accomodation