Monteoru SA

MONTEORU
Resort & spa

Infiintata in 1895

none
Indicatii
Tratamente
Tarife
Dotari
Echipa medicala
Imagini
none
Adresa: Sarata Monteoru,
Nr. 293. Buzau, Romania
  Tel.: +40 238 755 306
aqua@monteoruspa.ro
Contact
none
     Bazin cu apa sarata unic in Romania
Romana  
129 de ani de la infiintarea statiunii la 1 iulie 1895

AQUA relax & spa

 

Centrul de sanatate AQUA relax & spa, are la baza terapia cu apa sarata extrasa prin foraje proprii, la Sarata Monteoru, apa care, prin calitatile sale curative dovedite in decursul anilor, au dus la cresterea solicitarilor din partea pacientilor cu afectiuni aferente.

Centrul dispune de o sala a bazinelor, cu piscine cu apa sarata acoperite cu microceramica de sticla, separat pe sexe, ventilata mecanic, cu incalzire in pardosela si fotolii de ralaxare. Adiacent zonei de hidroterapie cu ape sarate, se afla cabinetele medicale de proceduri, dotate cu aparatura de ultima generatie, ecrane cu touch screen, mobilier adecvat, sonorizare ambientala, aroma terapie generalizata si finisaje de natura medicala.

De asemeni, pacientii beneficiaza de o zona de relaxare, cu plante luxuriante, cu acces direct din hotel. Centrul are de asemeni un cabinet de consultatii, sala de masaj, vestiare, grupuri sanitare etc. La etajul superior o alta zona de relaxare, cabinete de proceduri si o sala de kinetoterapie cu dotari complete, de ultima generatie.

Centrul de sanatate AQUA relax&spa are si nenumarate terapii de relaxare, programe de detoxifiere, de intretinere si dezvolta terapii din gama celor neconventionale, traditionale, naturiste, ayurvedice, aromaterapie, zen, etc.

Baza de tratament este deschisa in toata perioada anului, cu un program de functionare zilnic intre orele 08:30-20:30, de luni pana vineri si program redus 08:30-16:30 simbata.

Sala bazinelor

Sala bazinelor
Cabinet proceduri

Cabinet proceduri
guarantee christmas new year's eve
travel spacious beautiful